Forsikringsskader i Holbæk & Odsherred

Har du fået en forsikringsskade?

Hos TJ Tømrerservice hjælper vi kunder med diverse tømrer og snedker opgaver, der er i forbindelse med en forsikringsskade. Forsikringsskader kan eksempelvis bestå af tagskader, vandskader, stormskader samt stormflodsskader.

Forsikringsskader er en af vores hovedopgaver, og vi har flere års erfaring med dem. Vi varetager flere forsikringsskader for kunder i Holbæk, Odsherred og omegn, og vi kan garantere dig, at du får udført et godt stykke arbejde.

Håndværkstaksator

Hos TJ Tømrerservice fungerer vi som håndværkstaksator i forbindelse med forsikringsskader. Vi samarbejder med to forsikringsselskaber, If Skadeforsikring og Topdanmark. Som håndværkstaksator undersøger vi årsagen, omfanget samt om skaden kan dækkes.

Derefter udarbejder vi en rapport der fastlægger, hvad der skal laves for at udbedre skaden. Herefter fungerer vi som din kontaktperson i forbindelse med forsikringsskaden. Du afgør selv om vi skal hjælpe med at udbedre skaden eller om du selv vil finde en håndværker.

Du har også mulighed for selv at tage del i udbedringen af skaden, hvis du ønsker det.

Kontakt os for gode råd og rådgivning

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for rådgivning omkring din bolig. Hvis du ved, at dit hus trænger til et grundigt tjek, er du også velkommen til at kontakte os. Generelt rådgiver vi vores kunder til jævnligt at rense deres tagrende, så der ikke opstår tagskader samt tjekke deres hus for små skader der pludselig kan blive store.

Home » Forsikringsskader