Har du brug for hjælp til en forsikringsskade?

Har dit hus fået en vandsskade, en tagskade eller en stormskade?

Hos TJ Tømrerservice hjælper vi dig med de tømrer- og snedkeropgaver, der kan være i forbindelse med en forsikringsskade.

Solid erfaring med forsikringsskader

Forsikringsskader er en af vores hovedopgaver, og vi har flere års erfaring med disse. Vi varetager flere forsikringsskader for kunder i Holbæk, Odsherred og omegn, og vi garanterer dig for, at du får udført et godt stykke arbejde.

TJ Tømrerservice fungerer som håndværkstaksator i forbindelse med forsikringsskader. Det vil sige, at vi undersøger årsagen til skaden, skadens omfang samt om skaden kan dækkes. Vi samarbejder i øvrigt med to forsikringsselskaber, If Skadeforsikring og Topdanmark.

Vi er din kontaktperson

Vi udarbejder en rapport, der kortlægger, hvad der skal laves, for at skaden på dit hus udbedres. Herefter fungerer vi som din kontaktperson i forbindelse med forsikringsskaden. Det er helt op til dig, om vi skal udbedre skaden, eller om du selv vil finde en håndværker til dette.

Du har også mulighed for selv at tage del i udbedringen af skaden, hvis du ønsker det.

Generelt opfordrer vi vores kunder til jævnligt at rense deres tagrende, så der ikke opstår tagskader samt tjekke deres hus for små skader, der pludselig kan blive store.

Vi klarer forsikringsskader i Holbæk og Odsherred

Tøv ikke med at kontakte os!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring din bolig. Hvis du ved, at dit hus trænger til et grundligt tjek, er du også velkommen til at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os