Hvem er vi?

TJ Tømrerservice er et team bestående af kvalitetsbevidste tømrere, tømrermestre og snedkere. Virksomheden ejes af tømrermestrene Tommy Woxholt og Jørn Løvenhorst og tæller i dag 31 ansatte. Vi udfører opgaver over hele Sjælland.

Vi har efterhånden mange byggeprojekter i rygsækken og på grund af det, har vi en stor viden og erfaring inden for branchen. Vi udfører altid vores opgaver professionelt og efter tidsplanen.

Vi har stor erfaring inden for:

Vores arbejdsmoral er i top

Vores kendetegn er, at vi har en vilje til at yde det ekstra for vores kunder. På grund af den arbejdsmoral skaber vi resultater, som både vores kunder og vi selv kan være stolte af.

Vores stærke team af tømrere og tømrermestre hjælper dig med nybygninger, ombygninger eller renoveringer af ældre byggerier.

Vores team af snedkere skaber, med deres kærlighed for materialer og det gode håndværk, beundringsværdige resultater. De formår at bringe naturen ind i dit hjem uden at forstyrre helheden.

TJ Tømrerservice er et kompetent team

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for hjælpe til for eksempel tagrenovering, udskiftning af vinduer eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os