Nybygning & tilbygning i Holbæk og Odsherred

Skal du have bygget et nyt hus eller måske en ny udestue? Vi hjælper dig glædeligt.

Hos TJ Tømrerservice har vi meget erfaring med både nybygninger og tilbygninger. Vi deltager naturligvis også gerne i andre byggeprojekter, hvor vi kan bidrage med professionel tømrerhjælp.

Vi kan tilbyde solidt tømrerarbejde i forbindelse med:

Nybygninger

Skal du have bygget et nyt hus? Så er der rigtig mange faktorer, der skal tages højde for. Derfor er det vigtigt, at du vælger en tømrermester med erfaring til at udføre arbejdet for dig.

TJ Tømrerservice har stor erfaring med flere former for nybygninger både for privat og erhverv.

Vi kan bygge enfamiliehuse helt fra bunden, en ny carport, et skur, en garage og meget mere. Du kan altså trygt vælge os som din professionelle samarbejdsparter.

Tilbygninger

Vælger du at lade en tilbygning løse pladsmanglen, er det vigtigt, at du på forhånd forholder dig til hele planløsningen i det eksisterende hus og ikke udelukkende betragter tilbygningen isoleret.

Vi forholder os altid til hele planløsningen. På den måde kan vi se, hvor tilbygningen bedst bygges på. Det giver os også mulighed for at undersøge, om der samtidig skal bygges lidt om indvendigt for at opnå den optimale planløsning samlet set.

Det er blevet meget populært at opføre en udestue i tilknytning til enfamiliehuse. Tilbygningen giver familien større mulighed for at nyde solstrålerne i det kølige forår og efterår. På den måde kan familien nyde den sommeragtige følelse hele året rundt.

TJ Tømrerservice bygger dit nye hus

Vi har lavet en side, hvor du kan se vores arbejde med nybygninger samt en, der viser vores arbejde med tilbygninger.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Vil du have bygget et helt nyt hus, en ny udestue eller noget helt tredje? Kontakt os med det samme, og vi lægger en plan for byggeriet.

Ring til os
Skriv til os