VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

Hold bedre på varmen med Thermocell isolering


Den miljøvenlige løsning indenfor gulvisolering

Oplever du, at dit gulv derhjemme er køligt, og at hele dit hjem heraf bliver koldt og sværere at varme op? Hvis ikke dit gulv er ordentligt isoleret bliver det sværere at holde en behagelig temperatur, hvilket kan få varmeregningen til at stige. Der er derfor al mulig god grund til at installere dit gulv med Thermocell isolering.

Thermocell isolering er en både effektiv og miljøvenlig løsning indenfor gulvisolering. Og hos TJ Tømrerservice kan vi nemt og hurtigt installere isolering med Thermocell ved dig. Vi holder til i Holbæk og kan hjælpe dig med at isolere dit gulv i store dele af Sjælland blandt andet i Roskilde, Odsherred og Kalundborg.

Få den bedste isolering på markedet

For os er det utroligt vigtigt, at vi altid tilbyder vores kunder løsninger, der er langtidsholdbare og af høj kvalitet. Vi benytter os derfor af materialer og løsninger, der er blandt de bedste, man kan få, så du altid får et suverænt resultat. Og af den grund arbejder vi med Thermocell isolering.

Isoleringsmaterialet er nemlig ikke bare godt for miljø og klima, da det reducerer CO2-udledning og er lavet af genanvendelige materialer – det har også en af de bedste isoleringsevner på markedet. Isolering med Thermocell holder nemlig godt på varmen, tilbyder god lydisolering og så har det en lang levetid.

Vi kan både tilbyde Thermocell isolering som en del af at få lagt et helt nyt gulv, eller hvis du ønsker, at vi renoverer din nuværende gulvisolering.

Kontakt os for en pris på Thermocell isolering

Ønsker du miljørigtig isolering af dit gulv, der samtidigt giver dig et behageligere hjem og besparelser på varmeregningen? Så kontakt os i dag og hør mere om vores løsninger med gulvisolering. Prisen på at få isoleret dit gulv med Thermocell varierer afhængigt af størrelsen på gulvet, og om du ønsker at få lagt et nyt gulv. Ring til os, hvis du vil have et skræddersyet tilbud på din opgave med bæredygtig isolering af dit gulv.

OM VORES TØMRERFIRMA


Hos TJ Tømrerservice ApS finder du et alsidigt team, der både består af tømrer, tømrermester og snedker.  Virksomheden, som ejes af tømrermester Tommy Woxholt og tømrermester Jørn Løvenhorst, tæller i dag 31 ansatte.

Vores kunder er i dag en blanding af private byggeherrer og boligforeninger, som er spredt ud over hele Sjælland.

Vi har gode forbindelser til både arkitekter og rådgivende ingeniører, hvorfor vi kan varetage en byggesag fra start til slut.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde, og vi overholder de aftaler, vi indgår – både hvad angår tid og pris.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med alt fra tagrenovering til bygning af et helt nyt hus.

Samarbejdspartnere

TJ TØMRERSERVICE APS

Audebo Skolevej 14
4300 Holbæk

Telefon: 20 25 64 36
Email: tj@toemrerservice.dk
CVR nr. 26 99 55 23

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.