Totalentreprise

Home » Totalentreprise

Hvorfor vælge totalentreprise?

Du står måske overfor en byggesag, som virker uoverskuelig og uhåndgribelig. Du skal nemlig selv sørge for kontakt til arkitekter, ingeniører, kommunen og adskillelige håndværkere. Og ud over det skal du også koordinere arbejdet mellem de mange parter.

Bare rolig, det behøver slet ikke at være så besværligt.

Vælger du os som din totalentreprenør, slipper du nemlig for at skulle være tovholder for dit byggeprojekt. Vi klarer hele processen for dig – fra start til slut.

Vi tildeler en totalentreprenør til din byggesag, og han står for hele projekteringen. Det er kun totalentreprenøren, du skal kommunikere med i forbindelse med din byggesag og ikke et øje mere. Det gør processen noget mere overskuelig.

TJ Tømrerservice har lavet forhåndsaftaler med arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, leverandører og håndværkere. Vi kan hermed sikre dig, at vi kan tage hånd om din byggeproces fra start til slut.

Det eneste du skal gøre er blot at underskrive en kontrakt, så klarer totalentreprenøren det hele.

Du kan trygt vælge os

TJ Tømrerservice tager sig glædeligt af din byggesag. Vores medarbejdere er ansvarlige, fagligt kompetente og kvalitetsbevidste i deres håndværk.

Når du vælger os, bestræber vi os på at give dig den bedste service og et resultat af høj kvalitet.

Totalentreprise hos TJ Tømrerservice

Det er meget vigtigt for os at have en grundig dialog med dig, inden vi påbegynder arbejdet. Dette da vi ønsker, at du får et resultat, der afspejler dine ønsker og behov.

Står du og mangler en totalentreprenør til dit byggeprojekt, så håber vi, at du vil kontakte os.

Ring til os
Skriv til os