Døre og vinduer i Holbæk & Odsherred

Skal vinduerne og dørene skiftes ud?
Trækker det ind, eller er vinduerne punkterede eller gamle? Så er det ved at være tid til en udskiftning. Vi kan hos TJ Tømrerservice udskifte døre, vinduer og vinduespartier med udvendig gummifuge, samt lister og vinduesplader indvendigt. Ved udskiftning af nye vinduer og døre, kan det højst sandsynligt mærkes på varmeregningen da vinduerne har en isolerende effekt.

Valg af vinduer og døre
At vælge vinduer og døre er i høj grad et spørgsmål om personlig smag. Uanset om det skal være special fremstillet vinduer og døre eller vinduespartier i træ eller plastik, kan vi levere dette.

Kravene til funktionalitet og prisen spiller en stor rolle i købet af nye vinduer og døre. Vi er hos TJ Tømrerservice klar til at fortælle dig om fordelene og ulemperne ved de vinduer og døre som du ønsker.

Vi leverer og opsætter
Ønsker du nye vinduer og døre giver vi gerne et uforpligtende fast tilbud. Går du med tankerne om vinduespartier eller special fremstillede vinduer, kommer vi gerne med gode ideer til den bedste løsning til dit hjem. Vi er bl.a. eksperter i Velux-vinduer.

Vi holder til i Holbæk, men servicerer i Holbæk og omegn her i blandt Odsherred. Ønsker du at vide mere, kan du kontakte os på telefon 20 25 64 36.

Vi tilbyder også tagarbejde. Læs mere omkring det på siden.

Home » Døre & vinduer