Udskiftning af døre og vinduer i Holbæk & Odsherred

Skal dine vinduer og døre udskiftes?

Synes du, at der trækker kold luft ind fra dine vinduer?

Så er det ved at være tid til en udskiftning. Vi har meget erfaring med udskiftning af vinduer, og du kan se et udpluk af vores tidligere arbejde på siden om vinduesudskiftning.

Når vi udskifter dine døre og vinduer, benytter vi udvendige gummifuger samt indvendige lister og vinduesplader. På den måde sikrer vi, at vinduerne samt dørene har en isolerende effekt – og det kan bestemt mærkes på varmeregningen.

Valg af vinduer og døre

At vælge vinduer og døre er i høj grad et spørgsmål om personlig smag. Måske ønsker du specialfremstillede vinduer og døre? Eller måske er du mere til materialer som træ eller plastik? Lige meget hvad du ønsker, kan vi levere det til dig.

Kravet om funktionalitet og pris spiller en stor rolle i købet af nye vinduer og døre. Hos TJ Tømrerservice er vi klar til at fortælle dig om fordelene og ulemperne ved de vinduer og døre, du ønsker.

Ønsker du nye vinduer og døre?

Vi giver dig glædeligt et uforpligtende tilbud. Går du med tankerne om specialfremstillede vinduer, så står vi klar til at vejlede og rådgive dig. Vi er blandt andet eksperter i VELUX vinduer.

Vi holder til i Holbæk, men servicerer i Holbæk og omegn, heriblandt Odsherred.

TJ Tømrerservice udskifter dine døre og vinduer i Holbæk

Kontakt os

Ønsker du nye vinduer og døre, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring til os
Skriv til os