Skip to main content
VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

Drømmer du om nybyg eller en tilbygning?


Vi hjælper dig med dit tømrerprojekt

Skal du have bygget et nyt hus eller måske en ny udestue? Vi hjælper dig glædeligt, hvad end du har planer om en tilbygning derhjemme eller drømmer om nybyg.

Hos TJ Tømrerservice har vi mange års erfaring med både nybygninger og tilbyg. Vi deltager naturligvis også gerne i andre byggeprojekter, hvor vi kan bidrage med professionel tømrerhjælp.

Med udgangspunkt i Holbæk kommer vi gerne ud til byggeprojekter i eller omkring Odsherred, Roskilde og Kalundborg. Vi kan tilbyde solidt tømrerarbejde i forbindelse med:

  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Nybyg
  • Renovering

Nybyg i bedste kvalitet

Skal du have bygget et nyt hus? Så er der rigtig mange faktorer, der skal tages højde for. Derfor er det vigtigt, at du vælger en tømrermester med erfaring til at udføre arbejdet for dig.

Vi har stor erfaring med flere former for nybyggerier for både private og erhverv. Vi kan bygge alt fra familiehuse helt fra bunden til en ny carport, et skur, en garage og meget andet. Du kan altså trygt vælge os som din professionelle samarbejdspartner til nybyg.

Forny dit hjem med en tilbygning

Ønsker du at få mere plads derhjemme med en tilbygning? En af de helt populære løsninger med tilbygning er en udestue, hvor du og din familie kan få den hyggelige, sommerlige følelse med et rum, badet i solens stråler – året rund.

I arbejdet med tilbygninger, er en professionel tømrer afgørende, da dine nuværende boligplan skal tages med i overvejelserne. Hos TJ Tømrerservice forholder vi os altid til hele planløsningen og holder overblikket. På den måde kan vi se, hvordan og hvor tilbygningen bedst kan bygges. Det giver os også mulighed for at undersøge, om der samtidig skal bygges lidt om indvendigt for at opnå den optimale planløsning samlet set.

Kontakt os og lad os hjælpe dig!

Vil du have bygget et helt nyt hus, en ny udestue eller noget helt tredje? Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine byggedrømme, så vi sammen kan lægge en plan for byggeriet. På baggrund af dine ønsker og behov kan vi udforme en uforpligtende pris på dine opgaver til dig.