Skip to main content
VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

NYT SOMMERHUS ELLER RENOVERING AF DET GAMLE


Drømmer du om et nyt sommerhus? Så lad os bygge det for dig. Hos TJ Tømrerservice ApS har vi stor ekspertise med at renovere og bygge sommerhuse samt andre fritidshuse.

Vi står også gerne for dit renoverings- eller byggeprojekt, hvor vi bidrager med professionel rådgivning og solidt tømrerarbejde. Vi har base i Holbæk og bygger derfor blandt andet for kunder i Kalundborg, Odsherred og Roskilde samt mange andre steder.

ALT FRA DET LILLE FRITIDSHUS TIL DET STORE LUKSUSSOMMERHUS

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal bygge nyt sommerhus, men vi hjælper hele vejen fra idé til det færdige projekt. Vi samarbejder med både arkitekter og rådgivende ingeniører, og derfor kan vi varetage hele processen.

Der er mange muligheder, nogle ønsker måske et mindre klassisk fritidshus, mens andre hellere vil have et større, som kan bruges året rundt. En helt anden gruppe ønsker at tilbyde sommerhusudlejning og har derfor behov for mere luksus.

Vi hjælper også gerne med renovering eller ombygning af et ældre fritidshus. Uanset dine ønsker kan du forvente kvalitetsarbejde, og at vi overholder de indgåede aftaler i forhold til tid og pris. Dermed kan du trygt vælge os som din professionelle samarbejdspartner.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ ET NYT SOMMERHUS

Byg nyt sommerhus med os. Du kan starte med at aftale et møde med os, så vi kan gennemgå dine ønsker og drømme. Samtidig kan vi give råd og vejledning om alt fra priser til materialer. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine sommerhus ønsker.