VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

NYT SOMMERHUS ELLER RENOVERING AF DET GAMLE


Drømmer du om et nyt sommerhus? Så lad os bygge det for dig. Hos TJ Tømrerservice ApS har vi stor ekspertise med at renovere og bygge sommerhuse samt andre fritidshuse.

Vi står også gerne for dit renoverings- eller byggeprojekt, hvor vi bidrager med professionel rådgivning og solidt tømrerarbejde. Vi har base i Holbæk og bygger derfor blandt andet for kunder i Kalundborg, Odsherred og Roskilde samt mange andre steder.

ALT FRA DET LILLE FRITIDSHUS TIL DET STORE LUKSUSSOMMERHUS

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal bygge nyt sommerhus, men vi hjælper hele vejen fra idé til det færdige projekt. Vi samarbejder med både arkitekter og rådgivende ingeniører, og derfor kan vi varetage hele processen.

Der er mange muligheder, nogle ønsker måske et mindre klassisk fritidshus, mens andre hellere vil have et større, som kan bruges året rundt. En helt anden gruppe ønsker at tilbyde sommerhusudlejning og har derfor behov for mere luksus.

Vi hjælper også gerne med renovering eller ombygning af et ældre fritidshus. Uanset dine ønsker kan du forvente kvalitetsarbejde, og at vi overholder de indgåede aftaler i forhold til tid og pris. Dermed kan du trygt vælge os som din professionelle samarbejdspartner.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ ET NYT SOMMERHUS

Byg nyt sommerhus med os. Du kan starte med at aftale et møde med os, så vi kan gennemgå dine ønsker og drømme. Samtidig kan vi give råd og vejledning om alt fra priser til materialer. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine sommerhus ønsker.

OM VORES TØMRERFIRMA


Hos TJ Tømrerservice ApS finder du et alsidigt team, der både består af tømrer, tømrermester og snedker.  Virksomheden, som ejes af tømrermester Tommy Woxholt og tømrermester Jørn Løvenhorst, tæller i dag 31 ansatte.

Vores kunder er i dag en blanding af private byggeherrer og boligforeninger, som er spredt ud over hele Sjælland.

Vi har gode forbindelser til både arkitekter og rådgivende ingeniører, hvorfor vi kan varetage en byggesag fra start til slut.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde, og vi overholder de aftaler, vi indgår – både hvad angår tid og pris.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med alt fra tagrenovering til bygning af et helt nyt hus.

Samarbejdspartnere

TJ TØMRERSERVICE APS

Audebo Skolevej 14
4300 Holbæk

Telefon: 20 25 64 36
Email: tj@toemrerservice.dk
CVR nr. 26 99 55 23

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.