Skip to main content
VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

Professionelt tagarbejde af høj kvalitet


Vi udfører alle typer opgaver inden for tagrenovering

Skal du have lagt et nyt tag, ønsker du en komplet renovering af dit nuværende tag, eller har du blot brug for en mindre tagreparation? Hos TJ Tømrerservice hjælper vi dig med netop dét arbejde, du har brug for.

Uanset om du skal have lagt et helt nyt tag eller ønsker tagrenovering og reparation af et ældre tag, står vores dygtige og kompetente tømrere klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for alle typer tagarbejde, og hos os får du altid god service og et resultat af høj kvalitet, når vi kommer ud til dig i områderne omkring Holbæk, Kalundborg, Odsherred og Roskilde.

Vi lægger et sundt og solidt tag for dig

Et godt og sundt tag er vigtigt, hvis du vil passe godt på dit hus. Det danske vejr er alsidigt og byder på både sne, regn, slud og sol. Og disse vejrforhold skal dit tag kunne modstå.

Vi anbefaler dig at få lavet dit tagarbejde af dygtige tømrere, der formår at udføre det solidt og ordentligt. Derved holder både taget og huset væsentligt længere.

Vælger du TJ Tømrerservice som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og service. Uanset om du ønsker en helt ny løsning, eller du hellere vil have tagrenovering af dit nuværende tag, så sørger vi for, at du får udført et stykke arbejde med fokus på det gode håndværk.

Vil du høre mere om vores tagarbejde?

Har du brug for at få udført tagarbejde, eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du ønsker at få lavet tagrenovering kan vi også komme og kigge på dit nuværende tag. Om så du ønsker en stor omfattende renovering eller en mindre reparation, så hører vi gerne om dine ønsker og udformer et uforpligtende tilbud med en god pris på dine opgaver.