VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

Professionelt tagarbejde af høj kvalitet


Vi udfører alle typer opgaver inden for tagrenovering

Skal du have lagt et nyt tag, ønsker du en komplet renovering af dit nuværende tag, eller har du blot brug for en mindre tagreparation? Hos TJ Tømrerservice hjælper vi dig med netop dét arbejde, du har brug for.

Uanset om du skal have lagt et helt nyt tag eller ønsker tagrenovering og reparation af et ældre tag, står vores dygtige og kompetente tømrere klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for alle typer tagarbejde, og hos os får du altid god service og et resultat af høj kvalitet, når vi kommer ud til dig i områderne omkring Holbæk, Kalundborg, Odsherred og Roskilde.

Vi lægger et sundt og solidt tag for dig

Et godt og sundt tag er vigtigt, hvis du vil passe godt på dit hus. Det danske vejr er alsidigt og byder på både sne, regn, slud og sol. Og disse vejrforhold skal dit tag kunne modstå.

Vi anbefaler dig at få lavet dit tagarbejde af dygtige tømrere, der formår at udføre det solidt og ordentligt. Derved holder både taget og huset væsentligt længere.

Vælger du TJ Tømrerservice som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og service. Uanset om du ønsker en helt ny løsning, eller du hellere vil have tagrenovering af dit nuværende tag, så sørger vi for, at du får udført et stykke arbejde med fokus på det gode håndværk.

Vil du høre mere om vores tagarbejde?

Har du brug for at få udført tagarbejde, eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du ønsker at få lavet tagrenovering kan vi også komme og kigge på dit nuværende tag. Om så du ønsker en stor omfattende renovering eller en mindre reparation, så hører vi gerne om dine ønsker og udformer et uforpligtende tilbud med en god pris på dine opgaver.

OM VORES TØMRERFIRMA


Hos TJ Tømrerservice ApS finder du et alsidigt team, der både består af tømrer, tømrermester og snedker.  Virksomheden, som ejes af tømrermester Tommy Woxholt og tømrermester Jørn Løvenhorst, tæller i dag 31 ansatte.

Vores kunder er i dag en blanding af private byggeherrer og boligforeninger, som er spredt ud over hele Sjælland.

Vi har gode forbindelser til både arkitekter og rådgivende ingeniører, hvorfor vi kan varetage en byggesag fra start til slut.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde, og vi overholder de aftaler, vi indgår – både hvad angår tid og pris.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med alt fra tagrenovering til bygning af et helt nyt hus.

Samarbejdspartnere

TJ TØMRERSERVICE APS

Audebo Skolevej 14
4300 Holbæk

Telefon: 20 25 64 36
Email: tj@toemrerservice.dk
CVR nr. 26 99 55 23

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.