Tagarbejde i Holbæk & Odsherred

Skal du have lagt et nyt tag, renoveret et ældre tag eller har du blot brug for en mindre tagreparation?

Vi hjælper dig med netop dét arbejde, du har brug for. På vores side om tagrenovering kan du se et udpluk af vore tidligere tagarbejde.

Vi udfører alle typer opgaver inden for tagarbejde

Uanset om du skal have lagt et helt nyt tag eller repareret et ældre, står vores dygtige og kompetente tømrere klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for alle typer tagarbejde, og hos os får du altid god service og et resultat af høj kvalitet.

Skal du for eksempel have lagt et helt nyt tag, er der mange forskellige typer, du kan vælge imellem. Vores erfaring gør, at vi kan finde den løsning, der passer bedst til dit hus.

Vi lægger et sundt og solidt tag for dig

Et godt og sundt tag er vigtigt, hvis du vil passe godt på dit hus. Det danske vejr er alsidigt og byder på både sne, regn, slud og sol. Og disse vejrforhold skal dit tag kunne modstå.

Vi anbefaler dig at få lagt dit nye tag af dygtige tømrere, der formår at lægge det solidt og ordentligt. Derved holder både taget og huset væsentligt længere.

Vælger du TJ Tømrerservice som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og service.

Vi hjælper kunder i Holbæk, Odsherred og på resten af Sjælland. Og vi giver dig glædeligt et uforpligtende tilbud før arbejdet påbegyndes.

Tagarbejde i Holdbæk og Odsherred

Vil du høre mere?

Har du brug for at få udført tagarbejde, eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os