Tag og tagarbejde i Holbæk & Odsherred

Hos TJ Tømrerservice lægger vi både nye tage og renoverer ældre tage til en fast pris. Når du skal have lagt nyt tag, er der mange forskellige typer at vælge mellem, og vores erfaring gør, at vi kan rådgive vores kunder om, hvilken løsning, der er den bedste til deres hus. Hvilket tag man skal vælge afhænger af forskellige faktorer, bl.a. hvilken type tagkonstruktion man har, hvilket hus man har og selvfølgelig hvilket budget man har.

Vi udfører alle typer opgaver inden for tagarbejde
Uanset om du skal have lagt helt nyt tag eller blot have repareret skader, står vores dygtige og kompetente tømrere klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for alle typer tagarbejde og hos os får du altid service og materialer af den højeste kvalitet. Vi står med glæde for alle aspekterne af dit tagprojekt, og vi har udført opgaver med så godt som alle typer tagbeklædning, så vores erfaring er stor. Hvis du er i tvivl om dit tags eller tagkonstruktions tilstand, tager vi også med glæde et kig på den. Det er fx vigtigt, at tagkonstruktionen er i god stand, før vi kan lægge nyt tag på dit hus.

Vi udfører tagarbejde i og omkring Holbæk og Odsherred
Hos TJ Tømrerservice kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og service, når du vælger os som samarbejdspartnere. Vi hjælper kunder i Holbæk, Odsherred og resten af Sjælland, og giver med glæde et uforpligtende tilbud før arbejdet påbegyndes. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere på telefon: 20 25 64 36 eller på mail: tj@toemrerservice.dk.

Home » Tagarbejde