VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

TAGARBEJDE I HOLBÆK & ODSHERRED


Skal du have lagt et nyt tag, renoveret et ældre tag eller har du blot brug for en mindre tagreparation?

Vi hjælper dig med netop dét arbejde, du har brug for. På vores side om tagrenovering kan du se et udpluk af vore tidligere tagarbejde.

VI UDFØRER ALLE TYPER OPGAVER INDEN FOR TAGARBEJDE

Uanset om du skal have lagt et helt nyt tag eller repareret et ældre, står vores dygtige og kompetente tømrere klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for alle typer tagarbejde, og hos os får du altid god service og et resultat af høj kvalitet.

Skal du for eksempel have lagt et helt nyt tag, er der mange forskellige typer, du kan vælge imellem. Vores erfaring gør, at vi kan finde den løsning, der passer bedst til dit hus.

VI LÆGGER ET SUNDT OG SOLIDT TAG FOR DIG

Et godt og sundt tag er vigtigt, hvis du vil passe godt på dit hus. Det danske vejr er alsidigt og byder på både sne, regn, slud og sol. Og disse vejrforhold skal dit tag kunne modstå.

Vi anbefaler dig at få lagt dit nye tag af dygtige tømrere, der formår at lægge det solidt og ordentligt. Derved holder både taget og huset væsentligt længere.

Vælger du TJ Tømrerservice som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og service.

Vi hjælper kunder i Holbæk, Odsherred, Roskilde, Kalundborg og på resten af Sjælland. Og vi giver dig glædeligt et uforpligtende tilbud før arbejdet påbegyndes.

VIL DU HØRE MERE OM VORES TAGARBEJDE?

Har du brug for at få udført tagarbejde, eller har du blot nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

OM VORES TØMRERFIRMA


Hos TJ Tømrerservice ApS finder du et alsidigt team, der både består af tømrer, tømrermester og snedker.  Virksomheden, som ejes af tømrermester Tommy Woxholt og tømrermester Jørn Løvenhorst, tæller i dag 31 ansatte.

Vores kunder er i dag en blanding af private byggeherrer og boligforeninger, som er spredt ud over hele Sjælland.

Vi har gode forbindelser til både arkitekter og rådgivende ingeniører, hvorfor vi kan varetage en byggesag fra start til slut.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde, og vi overholder de aftaler, vi indgår – både hvad angår tid og pris.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med alt fra tagrenovering til bygning af et helt nyt hus.

Samarbejdspartnere

TJ TØMRERSERVICE APS

Audebo Skolevej 14
4300 Holbæk

Telefon: 20 25 64 36
Email: tj@toemrerservice.dk
CVR nr. 26 99 55 23

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.