VELKOMMEN TIL TJ TØMRERSERVICE ApS
TØMRERARBEJDE FOR PRIVATE & BOLIGFORENINGER

TILBYGNING EFTER DINE ØNSKER


Skal du have bygget et nyt hus eller måske en ny udestue? Så er vi klar til at hjælpe dig. Hos TJ Tømrerservice ApS har vi erfaring med både nybygninger og tilbygninger. Vi deltager naturligvis også gerne i andre byggeprojekter, om det er sommerhus, fritidshus eller noget helt tredje.
Vi har base i Holbæk og bygger derfor blandt andet for kunder i Kalundborg, Odsherred og Roskilde samt mange andre steder.

Vi kan tilbyde solidt tømrerarbejde i forbindelse med:

  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Nybyggeri
  • Renovering

NYBYGNING – VI LYTTER TIL DIG

Skal du have bygget et nyt hus? Så er der rigtig mange faktorer, der skal tages højde for. Derfor er det vigtigt, at du vælger et firma med den rette erfaring til at udføre arbejdet for dig. Vi har netop den erfaring du står og mangler.
Vi bygger familiehuse helt fra bunden, din nye carport, skur, garage eller hvad end du ønsker. Vi møder altid dine ønsker og vores ekspertise rækker til alle projekter. Du kan derfor trygt vælge os som din professionelle samarbejdspartner.

TILBYGNING – MERE PLADS TIL LIVET

Vælger du at lade en tilbygning løse pladsmanglen, er det vigtigt, at du på forhånd forholder dig til hele planløsningen i det eksisterende hus og ikke udelukkende betragter tilbygningen isoleret.

Vi forholder os altid til hele planløsningen. På den måde kan vi se, hvor tilbygningen bedst bygges på. Det giver os også mulighed for at undersøge, om der samtidig skal bygges lidt om indvendigt for at opnå den optimale planløsning samlet set. Uanset hvilken tilbygning du ønsker, så er du inddraget i processen fra start til slut.

VI HJÆLPER DIG MED DIN NÆSTE NY-, OM- ELLER TILBYGNING

Vil du have bygget et helt nyt hus, en ny udestue eller noget helt tredje? Kontakt os med det samme, og vi lægger en plan for byggeriet. Kig meget gerne rundt på vores hjemmeside for inspiration fra vores tidligere kunder. Vi glæder os til at hjælpe dig.

OM VORES TØMRERFIRMA


Hos TJ Tømrerservice ApS finder du et alsidigt team, der både består af tømrer, tømrermester og snedker.  Virksomheden, som ejes af tømrermester Tommy Woxholt og tømrermester Jørn Løvenhorst, tæller i dag 31 ansatte.

Vores kunder er i dag en blanding af private byggeherrer og boligforeninger, som er spredt ud over hele Sjælland.

Vi har gode forbindelser til både arkitekter og rådgivende ingeniører, hvorfor vi kan varetage en byggesag fra start til slut.

Vi udfører altid kvalitetsarbejde, og vi overholder de aftaler, vi indgår – både hvad angår tid og pris.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med alt fra tagrenovering til bygning af et helt nyt hus.

Samarbejdspartnere

TJ TØMRERSERVICE APS

Audebo Skolevej 14
4300 Holbæk

Telefon: 20 25 64 36
Email: tj@toemrerservice.dk
CVR nr. 26 99 55 23

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.